babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Demi Moore és Ashton Kutcher

2014-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ashton Kutcher (35) és Demi Moore (51) 6 évig éltek házasságban egymással, majd először 2011-ben szakítottak „nem hivatalosan”, amikor a média foglalkozni kezdett Ashton félrelépésével. 

A bulvárhírek szerint ugyanis amíg Demi Moore egy alkalommal San Diegóban tartózkodott férje összeszűrte a levet egy Sara Leal nevű hölggyel.

 

Ashton ugyan tagadta ezt a házasságtörő cselekedetét, de Demi Moore az eset után kijelentette, hogy vége a kapcsolatuknak és szakít Kutcher-ral. A szakításra valószínűleg sor is került, mert a pár különköltözött, és a pletykák szerint mindketten másokkal randevúzgattak, azonban érdekes módon jogi úton nem rendezték a kapcsolatukat egészen 2013 novemberéig.

 

Végül Ashton Kutcher ügyvédje, Laura Wasser nyújtotta be a bontó keresetet a bírósághoz november 26. napján. A sajtó csak találgatni tudott, hogy miért várt eddig az ex-pár a „hivatalos szakítással”, és hogy miért nem a női méltóságában megsértett Demi Moore kezdeményezte a válást. Az okokat és indítékokat jelenleg is homály fedi, ugyanis egyikük sem nyilatkozott ebben a témában.

 

Mindenesetre a válás igencsak időszerűnek mondható, ugyanis Ashton Kutcher és újdonsült kedvese Mila Kunis az év második felére első közös gyermeküket várják, Demi Moore pedig ugyancsak jó ideje jár együtt Peter Mortonnal, a Hard Rock Café alapítójával.

 

Így ért véget egy újabb álompár története, és kezdődött meg másik kettőé.

Ajánló

Avagy így válnak a humoristák.
Hivatalos és nem hivatalos szakítás